Киану Рийвс е един от най-популярните актьори в Холивуд, но в същото време и един от най-трагичните герои. Актьорът има редица успешни роли, в същото време обаче, трябва да се бори с много житейски трагедии, които бележат живота му.
Научно — фантастичния филм „Матрицата“ донесе на Киану Рийвс световна слава. Въпреки,че кариерата му е тръгнала по възходяща линия, личния му живот не е толкова добър.
Много житейски проблеми са го преследвали цял живот. Когато бил на три години, баща му напуска семейството. Киану и сестрите му са израснали с дядо си и баба си, защото майка им се омъжила и се развела четири пъти. С оглед на това, че често се местели, Киану Рийвс често трябвало да сменя училището. Страдал от дислексия, не бил примерен ученик и имал куп проблеми. Поради това, Рийвс често го гонят от училище, което той никога не завършва.
Въпреки, че е бил успешен в хокея, спортна злополука унищожава мечтата му за участие в Олимпийските игри. След това започва да снима, а през 90-те години в Холивуд го затрупват с купища покани за филмови роли.
През 1999 г. се влюбва в колежката си Дженифър Сим, а за св. Валентин двойката научава, че чака дете. За съжаление на двамата не им е писано да бъдат щастливи и да имат семейство. При трагичен инцидент Дженифър губи бебето в осмия месец от бременността, а в резултат на тази ужасна загуба двамата се разделят.
Въпреки че не са заедно, те остават в добри отношения. За съжаление, неговият кошмар продължава. Дженифър преживява катастрофа и загива. Удря се в три коли, а от силата на удара направо излита от своя джип.
Но Киану Рийвс не губи само жена си и любовта на живота си. Той останал и без най-добрия си приятел, който умира от свръхдоза. „Той беше велик човек и актьор. Добре се разбирахме. Много ми липсва и често мисля за него“, сподели Киану в един разговор.Но Киану Рийвс въпреки всички житейски трагедии не се предава. Той признава, че тези трагедии са го направили по-добър човек. „Всички можем да се съгласим, че един силен човек може да оцелее, въпреки тежките трагедии и да продължи да се радва на малките неща. Независимо от това, което ви притеснява в момента, можете да победите това“, заключава кинозвездата.
www.razkritia.com
РЕКЛАМА:
Сподели👉

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ