ЛОНДОН, 1977 година...Започва премиерата на "МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ"

Рицарите джедаи са избити, а цялата галактика е в ръцете на Империята. Съпротива оказва единствено малка група Бунтовници, чието единствено преимущество са откраднатите планове на най-могъщото имперско оръжие – бойната станция “Звезда на смъртта.” Задача да върне плановете и унищожи базата на бунтовниците, получава най-верният слуга на Империята – Дарт Вейдър. Плененият бунтовнически лидер принцеса Лея, е принудена да изпрати сигнал за помощ, който е уловен от обикновено селско момче на име Люк Скайуокър. 

Трудни времена настъпват за Бунтовниците. След унищожението на базата им на планетата Хот, те са жестоко преследвани и разпръснати из земите на Империята. Люк Скайуокър получава задача да намери тайнствения майстор джедай Йода из блатата на Дагоба и да научи как да използва Силата. Междувременно, Хан Соло и принцеса Лея трябва да се промъкнат в охранявания от Имперската флота Град на облаците. Напрежението се увеличава, а двубоя между Люк и злия Вейдър на финала ще доведе до разкритието на една дълго пазена тайна. 

Зрелищният финален епизод на “Междузвездни войни” отново ни среща с Люк Скайуокър и принцеса Лея. Те пътуват към Татуин, за да освободят пленения Хан Соло, затворен там от най-отвратителния престъпник на галактиката -  Джаба Хътяниня. Отново в пълен състав, Бунтовниците се съюзява с племената на Еуоките, за да продължат борбата с Имперските сили. В същото време, Императорът и Дарт Вейдър кроят планове как да примамят Люк към тъмната страна.



РЕКЛАМА:
Сподели👉

1 коментар:

  1. Успокоих се! Мислех, че само в процъфтяващия комунизъм сме чакали на опашка за билети

    ОтговорИзтриване

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ