„Гръм в рая“ (на английски: Thunder in Paradise) е екшън сериал, направен от създателите на „Спасители на плажа“, в който участват Хълк Хоуган, Крис Лемън и Керъл Алт. Премиерата на първия епизод е през септември 1993 г., след това следва един филмов сезон през 1994 г.

Рецензия:
В „Гръм в рая“ се разказва историята на двама бивши „морски тюлени“ (Ар Джей Спенсър и Мартин „Бру“ Бейкър), които работят като наемници, за да изкарат прехраната си и да плащат квартирата си, намираща се в залив във Флорида. Със своята свръх-лодка, наречена „Гръм“, двамата пътуват по света, за да изпълнят мисиите си — да гонят престъпниците. Тяхното жилище се намира до един от най-красивите хотели на земята „Рай“, където работят много от приятелите им. Освен с опасни приключения, те трябва и да се справят със задачата да отгледат малката дъщеря на Ар Джей Спенсър — Джесика, която живее с тях.
Бившият модел Кели ЛеРу, която притежава ресторант на брега на плажа, гледа Джесика, когато Спенсър и Бру са на мисия. Едуард Уитакър, собственик на плажа и чичо на малката Джесика участва в някои от епизодите, предимно със забавни случки.

РЕКЛАМА:
Сподели👉

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ