Клод Жансак се появява с висока скорост на пътя и остава екранна „съпруга“ на Луи дьо Фюнес и в други филми: „Голямата ваканция“, „Оскар“ и „Замразеният“.
Комедийният талант е неизмерим, но наблюдателни статистици посочват 472 скеча в киното с Луи дьо Фюнес, измислени лично от него.

Неуморният Крюшо е включен в кампания по наблюдаване нарушителите на пътя. Той е на точния пост, за да изгуби от поглед профучаващия „Мерцедес“ и сам да се превърне в нарушител, докато се опитва да го догони. Срещата обаче се оказва неизбежна между гостите в ранчото на Жербер. Отвън паркираният неправилно „Мерцедес“ е същият и шофиран от жена – красивата вдовица на полковниик Франсоа. Извиненията са първата и буквално „светкавична“ близост, от която се разгаря „гръмотевична“ любов. Вдовецът Крюшо е влюбен във вдовицата Жозефа, което на първо ниво изисква бръснене по два пъти на ден и уроци по танци. Никол не възразява, доволна от разсеяността му и шанса за повече свобода. Двете жени заедно и по различни причини го стимулират да продължи с издигането, като се яви на конкурс за по-висока длъжност. Най-големият му съперник ще бъде Жербер, чиято амбициозна съпруга постояннно го държи на „високо ниво“ . Изпитът протича до… допустимата „влажност“ във въздуха. Вследствие на грешка, Крюшо е повишен за кратко и отново тежко подчинен на Жербер. Компенсацията идва с поздравление от полицейския инспектор за усърдното му наблюдение на подводния трафик и търговията с потънали ценности. Радостта ще продължи двойно…
                                                    www.bgspomen.com

РЕКЛАМА:
Сподели👉

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ