Ако харесвате романтичните филми, значи сте попаднали на точното място. Хвърлете един поглед на списъка, който предлагаме на вашето внимание, отворете бутилка хубаво вино и поканете любимия човек на кино вечер. Съвсем не е задължително да е Свети Валентин или някоя специална дата, за да го направите.

Ето я любовната филмова класация, която със сигурност ще ви предразположи към сбъдване на красиви мигове:

5. „Бени и Джун“

В началото на 90-те години Джони Деп изигра брилянтна роля в „Бени и Джун“. Във филма той се превъплъщава в образа на смахнат и малко глуповат младеж, който обаче е невероятно чаровен и миловиден. Той се влюбва в красива художничка, която има психически проблеми и брат, който прави всичко по силите си, за да я предпази от всички и всичко, включително и от любовта

4. „Хубава жена“

Истинска класика! Едва ли има човек, който да не е гледал този филм. Благодарение на блестящата си игра в него, Джулия Робъртс стана кино звезда. Макар другият главен герой в лентата – Ричард Гиър, да е на мнение, че „Хубава жена“ е „тъпа романтична комедия“, факт е, че ролята му е една от най-запомнящите се.


3. „Всичко е любов“

Български филм, който ще ви очарова! Историята е пренаситена с чувства, които казват много повече от думите. Лентата доказва, че невъзможната любов е огромно предизвикателство. Това обаче не я прави по-малко красива и изпепеляваща – даже напротив. „Всичко е любов“ е от онези филми, които заслужават да бъдат гледани повече от един път.


2. „Месец любов“

Сюжетът се върти около шеметната връзка между чаровния работохолик Киану Рийвс и безнадеждно болната Чарлийз Терон. Той е свикнал да цепи секундата на две, а тя – да подарява по един месец от живота си на различни мъже. Срещата и последвалата връзка прави и двамата щастливи, но за кратко. Финалът на филма е доста драматичен.


1. „Нова Франция“

Не толкова популярен, но пък прекрасен филм! На фона на драматичните събития през 1758 година в Канада откритата и честна Мари-Лу се влюбва в авантюриста Франсоа. Тя обаче е принудена да се омъжи за алкохолик, който често й посяга. Голямата радост на Мари-Лу е малката й дъщеричка Франс. Тя се жертва в нейно име и бива обесена като вещица. Във филма драмата и романтиката вървят ръка за ръка.
prekrasna.bg
РЕКЛАМА:
Сподели👉

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ