Секссимволът на италианското кино от 50-те и 60-те години на миналия век Джина Лолобриджида още не може да се опомни от неприятна история, в която е била замесена, без да знае каквото и да било.

Тези дни "Лоло" научила, че през 2010 г. без да подозира, се е омъжила за бившия си приятел, испанеца Хавиер Ригау Рафолс. От БГНЕС разкриват, че неприятната история води началото си от 2006 г., когато 79-годишната тогава актриса решила да се сгоди за брокера на недвижими имоти Хавиер, който е с 34 години по-млад от нея.Когато медиите решили да го проверят, станало ясно, че той не е никакъв бизнесмен, а алчен за пари гей. Героинята от филма "Фанфан Лалето", в който игра с великия Жерар Филип, веднага решила да скъса връзката с испанския идалго. Само че нещата се развили не според нейното желание.

Преди няколко дни тя открила, че е съпруга на Хавиер Ригау Рафолс. Оказало се, че бракосъчетанието през 2010 г. е станало с документ, подправен от испанеца, и с помощта на дама, която се представила за Джина Лолобриджида.Очевидната цел на измамата е била той да се докопа до парите и имотите на Джина. 85-годишната днес актриса веднага сигнализирала за фалшификацията и сега пред Хавиер се очертават доста сериозни проблеми с правосъдието.
РЕКЛАМА:
Сподели👉

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ