1985 г
През годините красивата актриса не търпи кой знае каква метаморфоза. Тя успява да запази онова, което дарява вечна младост, а то определено не се продава в никой холивудски бутик, нито може да се направи в кабинета на който и да е пластичен хирург по света. Нежността и добрината, която се усеща от цялото й излъчване, тя носи още от самото си раждане.Дженифър е родена на 11 февруари 1969 година в Шърман Оукс, близо до Лос Анджелис. Баща й е грък и се казва Янис Анастасакис. След като стартира артистичната му кариера, той променя името си на Джон Анистън. Остава известен единствено с ролята си в сапунения сериал „Дните на нашия живот“.

Само една година от живота си малката Джен прекарва в родината на баща й – Гърция. Той се връща отново в Америка и заедно със семейството си се установява в Ню Йорк. През 1985 година те се преместват в Лос Анджелис, където все още е семейният им дом. Там голямата гръцка фамилия се събира за всеки по-голям празник.

1970 г
1979 г
Рейчъл Грийн носи огромната световна популярност на Дженифър Анистън. Героинята й от „Приятели“ не е по-различна от нея самата и това я прави любима на милиони фенове по света.

1981 г
С участието си в американската ситуационна комедия “Приятели“ тя печели престижните награди Еми, Златен глобус и Наградата на гилдията на актьорите. Има немалко роли в игралното кино.
1980 г

1976 г
През 2000 година Дженифър се омъжва за Брад Пит. Бракът им съществува до 2005 година, когато холивудският красавец среща Анджелина Джоли. Към момента Анистън има връзка с актьора Джъстин Теру. Нямат сключен брак, от време на време се чува нещо за някаква евентуална бременност, но все още нищо не е потвърдено от самата нея.

Разгледайте уникалните снимки на Дженифър Анистън и вижте как се е променяла през годините.



РЕКЛАМА:
Сподели👉

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ