Всеки трябва да започне от някъде, дори и мегазвездa като Брад Пит (Brad Pitt). Така че, ще ви върнем малко назад към един запомнящ се момент от 1987 г. и по-точно неговия телевизионен дебют. Той се появява в четири епизода на популярния по онова време сериал "Далас" (Dallas) в ролята на Ранди, гаджето на Чарли Уейд (изиграна от Шалейн Маккол).
Според клюките, между 23-годишният тогава Пит и 15-годишната Маккол е имало нещо повече от това само да работят заедно. 

Тези дни в интернет се появи фотосесия на бъдещата знаменитост от точно това време. На някои соло снимки Брад, показва свенливо своите оформени бицепси, облечен в деним, пред камерата на фотографа Kathy Amerman. На други, роденият в Оклахома актьор държи за ръка или прегръща "приятелката си" Шалейн Маккол.
Брад Пит прави големия си пробив в киното с ролята си на неустоимия стопаджия във филма на Ридли Скот (Ridley Scott) "Телма и Луиз" (Thelma & Louise) от 1991 г., с който грабва интереса на публиката и режисьорите. Комбинацията от чара на лошо момче и сексуално излъчване му донасят славата на секс символ. Не след дълго идва успеха с участието му в "Там тече река" (A River Runs Through It) и "Интервю с вампир" (Interview with the Vampire) заедно с Том Круз (Tom Cruise), Крисчън Слейтър (Christian Slater) и Антонио Бандерас (Antonio Banderas), което го изстрелва в списъците на най-търсените и скъпи актьори.
В момента той е женен за актрисата Анджелина Джоли и е баща на шест деца.
Снимки: Kathy Amerman





РЕКЛАМА:
Сподели👉

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ